Dishwasher_ - So What's Next

 

Dishwasher_

ZA 30 OKT | 17.00 - 17.45
Vielgut

Dishwasher_ is een driekoppige, jonge band uit Gent die naar eigen zeggen jazz voor de non-jazzbelievers maakt. De band mengt elementen uit electronica, rock en minimal music in hun improvisaties om tot een uniek, avontuurlijk, doch dansbaar geheel te komen. Aphex Twin meets Zappa en Stuff… En ze wonnen dit jaar de Maastricht Jazz Award!

HUMO

‘Louise van den Heuvel is een zeer toegewijd springkonijn aan de bas…Zelf noemen ze het krautjazz. Wij hoorden hen van heel zachtjes naar zompig evolueren, van vinnig naar een halve beeldenstorm en van seventies-fusion naar een geluid van hier en nu. Goed begonnen!’

Arno Grootaers – drums
Louise van den Heuvel – basgitaar
Werend Van Den Bossche – saxofoon

PRAKTISCHE INFORMATIE

Met een ticket voor de Grote Zaal (Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana Adjoa) óf Kleine Zaal (Emma-Jean Thackray + Joel Ross) krijg je tevens toegang tot alle 8 side-acts in de foyers: Naia Izumi, Steam Down, Butcher Brown, Jake Sherman, Dishwasher_, Giacomo Tabacco Trio, Valvetronic Brassband en Jazz Junkies.

De side-acts starten om 18.30 uur. De concerten in de Grote Zaal en Kleine Zaal starten beiden om 20.15 uur. Na afloop kun je tot 00.00 uur overal in het Muziekgebouw genieten bijzondere jazz & beyond acts. Tickets zijn te koop via deze link.