Naia Izumi - So What's Next

 

Naia Izumi

ZA 30 OKT | 23.15 - 00.00
Meneer Frits

Met zijn onmiskenbare talent en charismatische persoonlijkheid won de opkomende indie-R&B singer/songwriter/gitarist Naia Izumi in 2018 de wereldwijd bekende Tiny Desk Contest. De jury verklaarde: ‘Zijn muziek put uit zoveel klanksferen. Er is die ritmische, wiskundige puls in wat hij doet, maar er zit ook een vloeiend, bijna Afrikaans kalimba-geluid in.’ Sommige van zijn nummers zijn Izumi’s reactie op de sociale vooroordelen die hij zijn hele leven heeft ervaren, met teksten als: ‘Ik ben misschien een zachtaardig persoon, maar ik ben me bewust van de kracht die ik heb.’ Het is bijna onmogelijk om niet geraakt te worden door deze zachte kracht met een sterke stem.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Met een ticket voor de Grote Zaal (Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana Adjoa) krijg je tevens toegang tot alle 10 randconcerten in het Muziekgebouw: Joel Ross, Naia Izumi, Steam Down, Butcher Brown, Jake Sherman, Dishwasher_, Giacomo Tabacco Trio, Valvetronic Brassband en Jazz Junkies.

De side-acts starten om 18.30 uur. Het concert in de Grote Zaal start om 20.15 uur. Na afloop kun je tot 00.00 uur overal in het Muziekgebouw genieten bijzondere jazz & beyond acts. Tickets zijn te koop via deze link.