Steam Down - So What's Next

 

Steam Down

ZA 30 OKT | 22.45
Muziekgebouw Tweede Foyer

Zoals je van So What’s Next? gewend bent, kun je zowel voor als na het hoofdprogramma genieten van nog veel meer acts: de foyers van het Muziekgebouw worden gevuld met de heerlijkste jazz geluiden van internationale en lokale talenten. Twee acts zijn al bekend: Steam Down en Butcher Brown.

Steam Down

Steam Down is een collectief uit Londen, een wekelijkse jam night en een oprechte beweging in vrije muziek. Het project ontstond uit het verlangen van multi-instrumentalist Ahnansé om weer in contact te komen met de samenleving. Denk aan Afrikaanse, traditionele ritmes, left field beat, ruimtelijke electronische patronen verstrengeld met de geïmproviseerde ontdekkingen in jazz.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Met een ticket voor het hoofdprogramma, krijg je toegang tot het concert in de Grote Zaal: Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana Adjoa conducted by Jacomo Bairos en tot alle ±8 side acts in de foyers, waar Steam Down onderdeel van is. De randprogrammering start om 18.30 uur. Het hoofdprogramma in de Grote Zaal start om 20.15 uur en duurt tot 21.45 uur. Tot 00.30 uur kun je overal in het Muziekgebouw genieten bijzondere jazz acts. Tickets zijn te koop via deze link.