Valvetronic Brassband - So What's Next

 

Valvetronic Brassband

ZA 30 OKT | 18.30 - 19.30
Muziekgebouw Foyers

Valvetronic Brassband is een jonge brassband uit Amsterdam. Met de focus op house,dance en hiphop is deze groep blazers de beste festivalact die je je maar kunt wensen. Met tien blazers, percussie, drums en veel enthousiasme zal Valvetronic Brassband het publiek op elk moment aan het dansen krijgen. De leden van Valvetronic zijn jonge, professionele musici (Conservatorium van Amsterdam en Rotterdam) bijeengebracht door de trompettisten Kris Kraanen en Lourens Van Der Zwaag. Geïnspireerd door bands als Gallowstreet, No BS Brassband, Lucky Chops, Trombone Shorty en Too Many Zoo’s besloten de jongens om hun eigen brassband te beginnen met dansbare muziek. De band componeert eigen muziek met veel energie, veel climaxen en veel springpartijen. Deze explosie van beats, brass en bangs moet je live meemaken!

Kris Kraanen – Trumpet
Lourens Van Der Zwaag – Trumpet
Bart van der List – Trumpet
Santiago Fon Sternenfels – Alto Saxophone
Paul Van de Calseijde – Tenor Saxophone
Aviv Noam – Baritone Saxophone
Gregor Sperzel – Trombone
Nathan Surquin – Trombone
Harry Chronis – Trombone
Yavin Groenewegen – Sousaphone
Annick Sickinghe – Percussion
Saïd Vroon – Drums

PRAKTISCHE INFORMATIE

Met een ticket voor de Grote Zaal (Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana Adjoa) krijg je tevens toegang tot alle 10 randconcerten in het Muziekgebouw: Joel Ross, Naia Izumi, Steam Down, Butcher Brown, Jake Sherman, Dishwasher_, Giacomo Tabacco Trio, Valvetronic Brassband en Jazz Junkies.

De side-acts starten om 18.30 uur. Het concert in de Grote Zaal start om 20.15 uur. Na afloop kun je tot 00.00 uur overal in het Muziekgebouw genieten bijzondere jazz & beyond acts. Tickets zijn te koop via deze link.