FAQ

Wat is So What’s Next? festival?

Op 28, 29 en 30 oktober 2022 brengt So What’s Next? voor het tiende jaar op rij de beste jazz-acts van dit moment naar Eindhoven. Jazz is het vertrekpunt, maar zeker niet het enige referentiekader. Een driedaagse muziekevolutie met ground breaking concerten van jazz-artiesten van het nieuwe millennium.

Welke acts spelen er tijdens So What’s Next?

Het programma van dit drie dagen festival is bekend! Op vrijdag 28 oktober starten we het weekend met Sublime ClubNight. Een samenwerking met radiozender Sublime, met als hoofdact Adi Oasis. Op zaterdag 29 oktober is daar de grote Festivalnight, met onder meer Karsu en Yellowjackets. Op zondag is er een gratis programma -genaamd Downtown- gevuld met opkomend talent. Je vindt dit programma op diverse plekken door de stad.

Bekijk het Programma om te zien welke acts er tijdens So What’s Next? zullen optreden.

Waar kan ik tickets bestellen?

Tickets voor So What’s Next? Festivalnight (op zaterdag 29 oktober) zijn nu te koop via het Muziekgebouw Eindhoven. Klik hier om je tickets te bestellen. Ook tickets voor Sublime ClubNight (vrijdag 28 oktober) zijn in de verkoop gegaan. Koop deze hier.

Waar kan ik de officiële So What’s Next? 2022 playlist beluisteren?

Via deze link vind je de playlist.

Festivalavond 29/10

Op zaterdag 29 oktober vindt de super speciale festivalnight plaats in het Muziekgebouw Eindhoven, middenin Eindhoven. We openen hiervoor álle zalen. Artiesten zoals Karsu en Lady Blackbird zullen het podium betreden. We openen de deuren van de festivalavond om 15.30 en sluiten ze om 01.00 uur. Een ticket bedraagt 45,00 euro.

Leeftijd 

So What’s Next is voor jong en oud, echter geldt voor de festivalavond op 29 oktober dat bezoekers jonger dan 16 jaar alleen onder begeleiding naar binnen mogen.

Food

Op zaterdag 29 oktober bestel je een build-your-own-pastabuffet, frietjes, burgers, maar natuurlijk ook de nodige drankjes én borrelplanken. Er zijn vega-opties.

Ticketvragen

Heb jij een ticket gekocht voor de ClubNight op 28/10 en/of de festivalavond op 29/10 en hier een vraag over? Mail naar tickets@mgehv.nl.

Pers & Media

Voor meer informatie, HR foto’s, interviews and accreditatie, neem contact op marketing@mgehv.nl. Persaccreditaties worden pas in een later stadium in beschouwing genomen.