FAQ

Wat is So What’s Next? festival?

Op 29, 30 en 31 oktober 2021 brengt So What’s Next? voor het negende jaar op rij de beste jazz & beyond acts van dit moment naar Eindhoven. Jazz is het vertrekpunt, maar zeker niet het enige referentiekader. Een driedaagse muziekevolutie met ground breaking concerten van jazz artiesten van het nieuwe millennium.

Wie spelen er op So What’s Next?

Op 1 juli 2021 brachten we de eerste namen naar buiten die op zaterdagavond de Grote Zaal van het Muziekgebouw Eindhoven zullen vullen met een spectaculair, speciaal voor So What’s Next? gemaakte show: Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana AdjoaHet volledige programma maken we binnenkort bekend.

Welk ticket moet ik kopen?

Sinds 2019 werkt het net iets anders met de tickets: de combi-tickets zijn verleden tijd en we pakken het anders aan. Maar hoe werkt het dan wel? Dit jaar hebben we wederom drie betaalde concerten. Met een ticket voor het concert in de Grote Zaal: Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana Adjoa heb je daarnaast toegang tot ±8 andere side-acts in de foyers van het Muziekgebouw. De kaartverkoop voor de acts in de Kleine Zaal en op de vrijdagavond wordt binnenkort gestart.

Op dit moment bieden we in verband met de huidige coronamaatregelen dit concert aan als zit-concert waarbij je als bezoeker direct een eigen stoel kiest in het bestelproces. Wellicht wordt dit geplaceerde concert later omgezet naar een zit-sta concert, waardoor je bij aankomst in de zaal zelf kunt kiezen waar je wilt gaan zitten of staan. Je gekozen stoel komt dan te vervallen. Uiteraard zullen we je hierover op tijd informeren.

Welke concerten zijn gratis toegankelijk?

Verder vinden er nog eens 50 gratis toegankelijke acts en optredens plaats in de binnenstad van Eindhoven op 29, 30 en 31 oktober Deze acts staan in hotels, bars, restaurants, winkels en ook in de buitenlucht. Deze shows zijn gratis te bezoeken en hierbij is dus iedereen welkom. Het programma van deze gratis acts zal binnenkort op de website worden gepubliceerd, so stay tuned!