FAQ

Wat is So What’s Next? festival?

Op 29, 30 en 31 oktober 2021 brengt So What’s Next? voor het negende jaar op rij de beste jazz & beyond acts van dit moment naar Eindhoven. Jazz is het vertrekpunt, maar zeker niet het enige referentiekader. Een driedaagse muziekevolutie met ground breaking concerten van jazz artiesten van het nieuwe millennium.

Welke acts spelen er tijdens So What’s Next?

Bekijk het Programma om te zien welke acts er tijdens So What’s Next? zullen optreden.

Welk ticket moet ik kopen voor zaterdagavond 30 oktober?

Voor zaterdagavond bestaat nog maar 1 tickettype. Met een ticket voor de Grote Zaal (Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana Adjoa) heb je daarnaast toegang tot ±8 andere side-acts in de foyers van het Muziekgebouw: Joel Ross, Naia Izumi, Steam Down, Butcher Brown, Jake Sherman, Dishwasher, Giacomo Tabacco Trio, Valvetronic Brassband en Jazz Junkies. Dit ticket fungeert dus als een soort passe-partout waarmee je op 30 oktober alle concerten in het Muziekgebouw kunt bezoeken.

Check het Programma of in het programmaboekje om te zien of het concert dat je wilt bezoeken het label FREE heeft. Dan is het concert gratis te bezoeken. Op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag zijn er ±60 gratis concerten in de binnenstad van Eindhoven.

Waar kan ik tickets bestellen?

Tickets voor So What’s Next? zijn te koop via het Muziekgebouw Eindhoven. Klik hieronder op het ticket dat je wilt bestellen:

Tickets vrijdag 29 oktober | De Paterskerk (DomusDela): Orbit
Tickets zaterdag 30 oktober | Grote Zaal: Metropole Orkest + José James + Gaidaa + Nana Adjoa + ±8 foyer acts

Welke concerten zijn gratis toegankelijk?

De gratis concerten zijn te herkennen in het Programma aan het label FREE. Op 29, 30 en 31 oktober vindt je in Eindhoven meer dan 50 gratis jazz optredens. Deze acts zijn te vinden in onder andere hotels, bars, restaurants, winkels en ook in de buitenlucht.

Waar kan ik de officiële So What’s Next? 2021 playlist beluisteren?

Via deze link of via de play button hieronder.