FAQ

Wat is So What’s Next? festival?

Op 28, 29 en 30 oktober 2022 brengt So What’s Next? voor het tiende jaar op rij de beste jazz-acts van dit moment naar Eindhoven. Jazz is het vertrekpunt, maar zeker niet het enige referentiekader. Een driedaagse muziekevolutie met ground breaking concerten van jazz-artiesten van het nieuwe millennium.

Welke acts spelen er tijdens So What’s Next?

Het programma van onze festivalnight (29 oktober) is deels bekend! Bekijk het Programma om te zien welke acts er tijdens So What’s Next? zullen optreden.

Waar kan ik tickets bestellen?

Tickets voor So What’s Next? Festivalnight (op 29 oktober) zijn nu te koop via het Muziekgebouw Eindhoven. Klik hier om je tickets te bestellen. Acts en ticketverkopen voor andere dagen worden op een later moment aangekondigd.

Waar kan ik de officiële So What’s Next? 2022 playlist beluisteren?

Via deze link vind je de playlist.

Festivalavond 29/10

Op zaterdag 29 oktober vindt de super speciale festivalnight plaats in het Muziekgebouw Eindhoven, middenin Eindhoven. We openen hiervoor álle zalen. Artiesten zoals Karsu en Lady Blackbird zullen het podium betreden. De festivalavond start om 16.00 en eindigt om 00.30 uur. Een ticket bedraagt 47,50 euro.

Leeftijd

So What’s Next is voor jong en oud, echter geldt voor de festivalavond op 29 oktober dat bezoekers jonger dan 16 jaar alleen onder begeleiding naar binnen mogen.

Ticketvragen

Heb jij een ticket gekocht voor de festivalavond op 29/10 en hier een vraag over? Mail naar tickets@mgehv.nl.

Pers & Media

Voor meer informatie, HR foto’s, interviews and accreditatie, neem contact op marketing@mgehv.nl. Persaccreditaties worden pas in een later stadium in beschouwing genomen.