HOTEL MARIËNHAGE: BOUTIQUE KLOOSTER HOTEL

Boutique Hotel Mariënhage is een luxe hotel gevestigd in het DOMUSDELA complex, midden in het centrum van energieke design stad Eindhoven. Een paradijselijk hotel gevestigd in monumentaal erfgoed van de kloosterorde der Augustijnen, waar ooit het oude klooster Mariënhage was gelegen.

Het complex is een luxe bestemming met alle faciliteiten onder één dak. In het DOMUSDELA complex zijn tevens Brasserie Rita, restaurant, de Augustijnenkerk en unieke ruimtes voor meetings en evenementen gevestigd. Hier wordt tijd gemaakt en tijd genomen. Geschiedenis komt tot leven en Eindhoven als stad design, techniek en kennis wordt omarmd. De Heilige Augustinus, grondlegger van de kloosterorde, omschreef het als “Wij zijn de tijd. Zoals wij zijn, zijn de tijden”. In klooster hotel Mariënhage leven herinneringen en toekomstverwachtingen bij elkaar en ontstaat een verblijf vol verbinding, verwondering en verleiding.

Bij binnenkomst springt de lichtkunst van vermaard Nederlands design duo Studio Drift direct in het oog. De oudste muur van Eindhoven staat bovendien hier. Raak verwonderd en laat je verleiden van de entree tot in uw hotelkamer. De binnenplaats, tuin van Eden, fitnessruimte en wellness staan de hele dag tot je beschikking om tot rust te komen.

So What’s Next? deal Hotel Mariënhage

Met de code MUSIC kunnen So What’s Next? bezoekers via de website www.marienhage.com een boeking maken en ontvang je 10% korting op het best beschikbare tarief van die dag.