Kaartverkoop gestart voor So What’s Next X Sublime Clubnight op vrijdag 4 november!

So What’s Next Jazzfestival Eindhoven en jazz/soul radiostation Sublime slaan opnieuw de handen ineen voor de So What’s Next X Sublime ClubNight op vrijdag 3 november a.s. in Muziekgebouw Eindhoven/Dakterras. Met live bands en Sublime dj’s in een losse clubsfeer is het heerlijk ontmoeten en lekker dansen. Je kunt doorgaan tot in de kleine uurtjes onder het genot van heerlijke food & drinks.

Dat wordt dus genieten van π‘Žπ‘› 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑛𝑔 π‘œπ‘“ π‘”π‘Ÿπ‘œπ‘œπ‘£π‘¦ π‘—π‘Žπ‘§π‘§ & π‘“π‘’π‘›π‘˜π‘¦ π‘ π‘œπ‘’π‘™ met spetterende liveoptredens van power trio Montis, Goudsmit & Directie en de nieuwe Britse souljazz sensatie Reuben James en lekker swingen op de jazz & soul platen van de van Sublime bekende dj’s Turne en Jason Lemonth tot ver na middernacht.

De ClubNight is uniek in Eindhoven en vormt de aftrap van het So What’s Next Jazzfestival Eindhoven. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de ClubNight dus zorg dat je er snel bij bent! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 19,50 euro ex servicekosten.