Line up festivalnight So What’s Next Jazzfestival Eindhoven op 4 november compleet

Het programma van de festivalnight van het So What’s Next Jazzfestival Eindhoven op zaterdag 4 november is compleet. Benjamin Herman Trio, Butcher Brown, Sabrina Starke, James Francies Trio, Sun-Mi Hong Quintet , WAAN en Joris Posthumus Trio zijn toegevoegd aan de line up. Eerder werden Cory Henry, Nubya Garcia, Fresku, Joe Lovana & Jakob Bro en Gallowstreet bekend gemaakt. Het festival voor jazz en aanverwante stijlen vindt plaats in Muziekgebouw Eindhoven op 3, 4 en 5 november, de nu aangekondigde artiesten spelen op de festivalavond op zaterdag 4 november. Tickets voor deze avond kosten € 54,- en zijn verkrijgbaar via de website van So What’s Next Jazzfestival Eindhoven.

Gevestigde namen en spraakmakende nieuwkomers wisselen elkaar zaterdag 4 november af op alle podia van Muziekgebouw Eindhoven. Allemaal verschillend in hun eigen sound en performance, maar gezamenlijk vertegenwoordigen ze de vele gezichten van de hedendaagse jazz. Van funk, soul en r&b tot hiphop en nu jazz. Tussen de optredens door is er gelegenheid gebruik te maken van een gevarieerd aanbod van eten en drinken en is er een markt waar je vinyl en andere merchandise kunt verkrijgen.

Line up So What’s Next Jazzfestival Eindhoven 4 november in alfabetische volgorde:

Benjamin Herman Trio; Butcher Brown; Cory Henry; Fresku; Gallowstreet; James Francies Trio; Joe Lovano & Jakob Bro; Joris Posthumus; Trio Nubya Garcia; Sabrina Starke; Sun-Mi Hong Quintet; WAAN.