Package deals

Beleef het festival ten volle met een all-in ticket!
Om de festivalbeleving compleet te maken biedt So What’s Next? in samenwerking met vier Eindhovense tophotels speciale package deals aan: een flinke korting op de combinatieprijs van verblijf en ticket. Laat je trakteren op een dag en avond vol muziek in de stad, een late night concert in de hotellobby, en een overnachting plus heerlijk ontbijt the day after.

Er zijn package deals voor één overnachting + twee dagen festival en voor twee overnachtingen + drie dagen festival. Bekijk prijzen en mogelijkheden hieronder.

Sandton Hotel

Sandton Eindhoven Centre is in begin 2018 verbouwd tot een hotel met een gezellige lounge, een stylish restaurant, zeven hypermoderne meeting rooms en prachtige deluxe kamers. Dit verrassende stadshotel heeft in totaal 75 kamers, waaronder 10 studio’s speciaal voor langdurig verblijf. Tevens biedt het hotel een luxe ontbijtbuffet en een moderne gym. Centraal gelegen, maar toch goed bereikbaar! Sandton Eindhoven Centre ligt op loopafstand van o.a. het muziekgebouw Eindhoven, de bekende musea, het stadcentrum en het uitgaanscentrum. Tevens verhuren wij fietsen, om Eindhoven en omgeving als een echte Brabander te leren kennen.

Package deal 1 Sandton Hotel voor 2 personen

+ 1 nacht hotel inclusief ontbijt
+ Combiticket So What’s Next? voor 2 dagen

€209 all in

Normaal vanaf €177,60 hotel + 2 x combiticket à €55 = €287,60
Uw package deal voordeel: €78,60
Prijzen zijn exclusief citytax van 3,50 p.p.p.n.

Package deal 2 Sandton Hotel voor 2 personen

+ 2 nachten hotel inclusief ontbijt en welkomstdrankje
+ Passe-partout So What’s Next? voor 3 dagen

€338 all in

Normaal vanaf €355 hotel + 2 x passe-partout à €75 = €505
Uw package deal voordeel: €167
Prijzen zijn exclusief citytax van 3,50 p.p.p.n.

Package deal boeken?

Bel Sandton Eindhoven Centre via 040 2121330 o.v.v. So What’s Next? Package Deal.

Novotel Eindhoven

We heten u graag welkom in Novotel Eindhoven, midden in de groene Brainport van Eindhoven. Kom voor of na uw bezoek aan So What’s Next? helemaal tot rust in onze moderne en ruime kamers met airco en gratis WiFi. Novotel Eindhoven is een 4-sterren hotel aan de rand van Eindhoven naast de luchthaven Eindhoven Airport. Het centrum is slechts 8 minuten van het hotel en met de auto goed bereikbaar. Geniet op de fiets van de bosrijke, groene omgeving of speel een partijtje golf op de nabijgelegen golfbaan. Of u nu komt om te vergaderen, voor zaken of een jazzy weekendje weg, bij Novotel voelt u zich snel thuis.

Package deal 1 Novotel Eindhoven voor 2 personen

+ 1 nacht hotel inclusief ontbijt en welkomstdrankje
+ Combiticket So What’s Next? voor 2 dagen

€189 all in

Normaal vanaf €129 hotel + 2 x combiticket à €55 = €239
Uw package deal voordeel: €50
Prijzen zijn exclusief citytax van 3,50 p.p.p.n.

Package deal 2 Novotel Eindhoven voor 2 personen

+ 2 nachten hotel inclusief ontbijt en welkomstdrankje
+ Passe-partout So What’s Next? voor 3 dagen

€289 all in

Normaal vanaf €258 hotel + 2 x passe-partout à €75 = €408
Uw package deal voordeel: €119
Prijzen zijn exclusief citytax van 3,50 p.p.p.n.

Package deal boeken?

Bel Novotel Eindhoven via 040 2109000 o.v.v. So What’s Next? Package Deal.

The Student Hotel Eindhoven

Our 24-story hotel was newly built in 2017 and offers immaculate rooms with stunning panoramas of the Dutch Design Capital. Downstairs you’ll find designer chill-out lounges, game area, a fully-equipped gym and celebrity-chef-run The Pool Bar & Kitchen, a popular Eindhoven foodie destination.

From our super central downtown location, directly across from the train station, you are within easy reach from all major business, science and entertainment areas.

Package deal The Student Hotel Eindhoven voor 2 personen

+ 2 nachten hotel inclusief ontbijt
+ Passe-partout So What’s Next? voor 3 dagen

€310 all in

Normaal vanaf €279,77 hotel + 2 x passe-partout à €75 = €429,77
Uw package deal voordeel: €119,77
Prijzen zijn exclusief citytax van 3,50 p.p.p.n.

Package deal boeken?

Bel The Student Hotel Eindhoven via 040 2319792 of mail naar info@thestudenthotel.com o.v.v. So What’s Next? Package Deal.

Pullman Eindhoven Cocagne

De naam Cocagne herinnert aan het land van Kokanje waarover men zei dat het een paradijs was, oftewel Luilekkerland. De naam van het hotel wekt dan ook de indruk dat gasten zich nergens druk over hoeven te maken. Dat klopt helemaal. De ambiance van het hotel is zowel comfortabel als stimulerend. Het design is stijlvol en eigentijds. Het interieur uiterst comfortabel. De service is onberispelijk en vriendelijk. Het restaurant en de bar verleiden reizigers met smaken uit de hele wereld. De Pullman Fit and Spa Lounge is gespecialiseerd in zen-momenten.

Er zijn nog slechts enkele kamers beschikbaar voor de zaterdag. Voor meer informatie, bel Pullman Eindhoven Cocagne via 040 2326111.

Kaartverkoop So What’s Next ook mogelijk bij Pullman Eindhoven Cocagne.