So What’s Next? presenteert het So What’s Next? Professionals Program 2021

zondag 31 oktober, 12:15 – 14.00
De Studio in het Van Abbemuseum
Gratis toegang

Elk jaar nodigt het festival muzikanten, muziekfans en professionals uit de muziekindustrie – heden en toekomst – uit om samen te komen om te luisteren en leren van de experts en leiders over de stand van de muziekscene, en om de huidige trends en tijdloze thema’s die de wereld van muziek vormen.

Music & Message

Het thema van dit jaar is ‘Music & Message’, waarin het idee wordt verkend dat, vooral gezien de huidige gebeurtenissen, muziek blijft dienen als een effectief leveringssysteem, van de muzikant tot de luisteraar, van levenslessen, sociale idealen, persoonlijke ervaring en publiek protest.

So What’s Next? is vereerd om een ​​echte all-star cast van deskundige sprekers te verwelkomen, drie muziekleiders in de frontlinie van muziekverandering en -impact, waaronder de gelauwerde Amerikaanse auteur, criticus en muzikant Greg Tate (‘Music is Medicine’ is zijn gekozen onderwerp), bassist en zeer populaire online muziekpedagoog Adam Neely (bekend van zijn YouTube-serie), en zangeres, componist en baanbrekende bandleider van de bigband The NYChillharmonic, Sara McDonald.

We zijn van mening dat het thema ‘Music & Message’ niet actueler kan zijn gezien de gebeurtenissen en uitdagingen van de afgelopen twee jaar. Dus kom naar een inspirerende en opbeurende bijeenkomst in de Studio van het Van Abbemuseum.