So What's Next? programma compleet | So What's Next

 

So What’s Next? programma compleet

23 september 2021

Met in de Kleine Zaal van het Muziekgebouw op zaterdag 30 oktober één van de meest getalenteerde artiesten die de Londense jazz scene de laatste tijd heeft voortgebracht: Emma-Jean Thackray. En dat is niet alles. Ook Joel Ross, Naia Izumi en Jake Sherman zijn toegevoegd aan het programma deze tweede festivaldag.

De in Londen wonende bandleider, multi-instrumentalist en producer, Emma-Jean Thackray groeide op tussen koperblazers. Haar 2020 EP’s Um Yang 음 양 en Rain Dance markeren haar als een vaandeldrager van een dansbare blik op jazz die een tikkeltje afstaat van de bredere UK-jazz-scene.

Met een ticket voor de Kleine Zaal krijgen So What’s Next? bezoekers verder ook vibrafonist Joel Ross voorgeschoteld; een rijzende ster in de moderne jazz. Daarnaast ontdek je in de foyers van het Muziekgebouw nog talloze fantastische acts zoals Naia IzumiJake ShermanSteam DownButcher Brown en meer.

We mogen naast het 18-koppige The NYChillharmonic nog enkele toptalenten toevoegen aan het programma van 31 oktober, zoals Genevieve Artadi & Chris Fishman en Naia Izumi. Samen met Kassa OverallSamara Joy ft. Pasquale GrassoSimon Moullier en Emilio Modeste Quartet ft. Elé Howell vormen zij het USA Showcase Program dat gratis te bezoeken is op zondag 31 oktober.

Naast het USA Showcase Program hebben we op zondag 31 oktober nog veel meer fantastische jazz & beyond acts op het programma staan, waaronder de Zuid-Afrikaanse Nduduzo Makhathini en het Paris-born, maar London-based Neue Grafik Ensemble.

Bekijk programma