Tickets

So What's Next? presents BINKBEATS

Friday 1 November
€15,00 (excl. €2,00 service fee)

So What's Next? presents Snarky Puppy [SOLD OUT]

Saturday 2 November
€42,50 (excl. €2,00 service fee)

So What's Next? presents Cécile McLorin Salvant

Saturday 2 November
€27,50 (excl. €2,00 service fee)

Ticketinfo

Let op: Dit jaar werken we niet meer met So What’s Next? combi-tickets. Maar hoe werkt het dan wel? Dit jaar hebben we drie betaalde concerten: BINKBEATS, Cécile McLorin Salvant en Snarky Puppy. Met een ticket voor BINKBEATS op vrijdag 1 november in de Paterskerk krijg je op deze avond nóg twee concerten voorgeschoteld (Thus Owls en Niels Broos). Kaartkopers van het Snarky Puppy concert krijgen Sirintip als voorprogramma; Kassa Overall & Sullivan Fortner verzorgen het voorprogramma bij het concert van Cécile McLorin Salvant.

Bezoekers van zowel Snarky Puppy als Cécile McLorin Salvant hebben op deze avond ook toegang tot de concerten van Perhaps Contraption, Doppler Trio, Maisha, Ghost-Note, Tatiana Parra & Vardan Ovsepian, Supernova en Jazz Junkies die plaatsvinden op diverse andere podia in het Muziekgebouw.

Verder vinden er nog eens 50 gratis toegankelijke acts en optredens plaats in de binnenstad van Eindhoven op 1, 2 en 3 november. Deze acts staan in hotels, bars, restaurants, winkels en ook in de buitenlucht. Deze shows zijn gratis te bezoeken en hierbij is dus iedereen welkom. Bekijk de line-up en houd het roze label ‘free’ in de gaten.

Tickets can be purchased via Muziekgebouweindhoven.nl or Ticketmaster.nl
All prices are exclusive of service costs.